Buna ziua,
as dori sa stiu de la un profesionist daca administratorul judiciar are obligatia de a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca pronuntata inainte de intrarea in insolventa,
va multumesc anticipat
Lichidatorul are obligatia de a trece in tabelul creantelor salariile restante si acestea vor fi platite cu prioritate din sumele rezultate in urma valorificarii bunurilor debitoarei. Nu poate sa puna in executare in alt mod sentinta.
Deci veti fi platit la sfarsitul procedurii din banii obtinuti din valorificarea bunurilor, daca au fost bunuri.
administratorii si-au facut doua firme separate pe care au transferat toate sumele de bani pe care le aveau de incasat pe prima societate si de asemeni si contracte care au fost executate cu forta de munca platita pe prima iar incasarile pe celelalte doua societati.Administratora judiciara stie acest lucru dar spune ca dansa nu poate face nimic, si toate evidentele cvontabile pe care eu i le-am indicat dansa sustine ca nu le are.toate cheltuielile au fost transferate pe prima societate(cea care este in insolventa), iar toate bunurile si incasarile au fost transferate pe celelalte doua, care au 0 angajati.I-am adus la cunostinta administratorei judiciare, si desi pe fiecare factura scrie ca se retine garantie, dansa sustine ca nu sta in puterea ei sa faca ceva.Va rog sa imi spuneti ce alte demersuri de recuperare a banilor mai pot face.
va multumesc
Sunteti creditor indreptatit sa participate la procedura insolventei si puteti solicita anularea transferarii sumelor de incasat ( creantelor) pe celelalte doua societati, trebuie sa aveti si dovezi, solicitati expertiza contabila.