avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Buna ziua,
as dori sa stiu de la un profesionist daca administratorul judiciar are obligatia de a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca pronuntata inainte de intrarea in insolventa,
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tudor-daniela-mariana , utilizator 23:33, 9 Septembrie 2014
Mai mult decat plangere penala si actiune in anulare nu aveti ce sa faceti. Cercetari se vor face dar masura ce se va dispune depinde de probe, de procuror.
pot face cerere de stramutare a procesului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu lichidatorul printessa172005 printessa172005 sunt creditoare la o firma, am si o hotarare jud. prin care m-am inscris la masa credala, memtionez ca aceasta creanta a rezultat dintr-un c. de asociere in ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventei versus faliment misu76 misu76 Am o creanta ce depaseste 45000 lei.Am incercat pe executare silita,dar toate bunurile sunt cu ipoteca. As vrea ,daca se poate sa ma ajutati cu un sfat si ... (vezi toată discuția)
Declaratie de creanta depusa dupa termenul limita igna_florin igna_florin daca am depus o declaratie de creanta dupa trecerea termenului limita pentru depunerea cererilor de admitere a creantelor asupra averii debitoarei, ce pot ... (vezi toată discuția)