avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Adaos comercial declarat la inceperea activitatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Adaos comercial declarat la inceperea activitatii

Buna ziua,
O firma infiintata acum 2 saptamani a inchiriat un mic spatiu comercial (2 mp) intr-o piata si vinde art. de imbracaminte. Am declarat punctul de lucru la AFP, am obtinut autorizatia de functionare. Intrebare :
- La aceasta adresa, se declara si ca sediu secundar ???
- Adaosul practicat de societate este cuprins intre 0% - 300%.Acesta se declara la AFP ? Daca "da", cum se procedeaza ?
Multumesc celor care imi pot raspunde.
Buna ziua,
Daca punctul de lucru a fost declarat la Registru Comertului, la Finante si a primit autorizatie de la primarie totul e ok.
Cat despre adaosul comercial, se depune o declaratie pe propria raspundere la Finate la Registratura prin care administratorul declara ca adaosul practicat de societatea este cuprins intre 0% si 300%. Se semneaza si se stampileaza si cam asta e tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de adaos comercial Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru un SRL (nou infiintat) cu obiect de activitate - cod CAEN 4791 - ,,Comert cu amanuntul prin intermediul caselor ... (vezi toată discuția)
Adaos comercial noc2 noc2 In cazul unei societati care importa si vinde produse , en gros este obligata sa declare adaosul comercial al admin financ ? Se depune vreo declaratie ptr ... (vezi toată discuția)
Depunere adaos comercial mitica74 mitica74 unde se depune situatia privind adaos comercial cf legii 12 /90 la primarie sau la administratia financiara nu prea e clar in lege (vezi toată discuția)