avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consemnare intentie parasire tara a persoanelor cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consemnare intentie parasire tara a persoanelor cu interdictie de a parasi tara

Buna seara,

Va rog sa imi spuneti daca se consemneaza undeva la vama/ granita tarii, in cazul in care este prinsa o persoana ca incearca sa plece din tara desi aceasta a primit interdictie in acest sens.
Daca da, eu ca parte civila in dosar ce drepturi am si cui trebuie sa ma adresez pentru a intra in posesia acelei dovezi in care este consemnat acest fapt.

Multumesc!
Din cate stiu eu se anunta organele.
Au fost unii de au vrut sa plece si au fost arestati.

Nu puteti primindecat raspuns daca s-a dispus sau nu masura preventiva.
Ultima modificare: Marți, 26 August 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Banuiesc ca va referiti la situatia in care s-a dispus impotriva persoanei respective masura controlului judiciar si acesta are stabilita ca obligatie sa nu depăşească o anumită limită teritorială.
Daca este prinsa ca incalca cu rea-credinta obligatia, vor sesiza de îndată organul judiciar care a dispus controlul judiciar si aceasta masura preventiva se înlocuieste cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă aflu sub control judiciar de mai mult de 2 luni. zilele de prezență la secția de poliție pentru a semna sunt luni, miercuri și vineri, pot semna și în altă localitate? Alex576 Alex576 Buna ziua! Ma aflu sub control judiciar de mai mult de 2 luni. Cunosc obligatiile ce-mi revin si drepturile ce mi se restrictioneaza. Zilele de prezenta la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe data de 11 martie băiatul meu împreună cu un ... Fabian andrei Fabian andrei Buna ziua. Pe data de 11 martie băiatul meu împreună cu un ,,prieten\"\" a fost arestat preventiv 30 de zile cu dosar penal pentru furt calificat de la o ... (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)