avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte cedare folosinta masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte cedare folosinta masina

Buna ziua,
Ma intereseaza ce acte trebuie intocmite pentru ca la o masina sa fie cedat dreptul de folosinta unui utilizator pentru o perioada. Dorim ca pe aceasta perioada utilizatorul sa poata sa isi poata incheia asigurarea RCS si rovinieta pe numele utilizatorului si nu al propietarului.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: magop , utilizator 12:11, 27 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un contract de comodat se face la notar sau intre parti? SurduLaurentiu SurduLaurentiu Buna ziua, As dori sa aflu daca contractul de comodat trebuie sa il facem la notar sau intre parti. Sotul meu are firma in regim PFI (persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala fara vanzare autoturism brasovean brasovean Buna ziua, As dori sa stiu daca pot face radierea fiscala a unui autoturism si sa il dau in folosinta fratelui meu fara a mai face act de vanzare-cumparare. ... (vezi toată discuția)
Rovinieta in cazul vanzarii masinii elena cailean elena cailean buna ziua. am vandut ieri masina, pentru care aveam rovinieta pentru un an, cumparata acum o luna acum o luna, deci mai aveam inca mult de folosit acea taxa de ... (vezi toată discuția)