avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua. Mama mea , nascuta in luna august 1954,a lucrat la c.a.p. timp de 7 ani si a mai lucrat la cooperatie 3 ani(1971-1974).La primarie am gasit anii de la c.a.p. dar cei de la cooperatie nu . Cum putem scoate acei ani?Este posibil ca in acele vremuri sa se munceasca "la negru"?Oare nu poate iesi la pensie numai cu 7 ani de vechime?
Cel mai recent răspuns: flori_56 , utilizator 13:04, 27 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie flori_56 flori_56 Buna ziua. Mama mea , nascuta in luna august 1954,a lucrat la c.a.p. timp de 7 ani.Conform legii 186/2016 ar putea sa incheie un contract cu Casa de Pensie ... (vezi toată discuția)
Pensia minim garantata gurzunvasilica9@gmail.com gurzunvasilica9@gmail.com Mama mea are 64 de ani e nascuta in 1954 pe 1 August ...are 9 ani vechime in munca lucrati la C.A.P. si nu primeste nici un ajutor...Poate sa beneficieze si ea ... (vezi toată discuția)
Pensie minima sociala Gurzun Vasilica Gurzun Vasilica Mama mea e nascuta in 1954 pe 1 August are 65 de ani si nu beneficiaza de nici un ajutor sau pensie.. Are numai 7 ani lucrati la C.A.P si doi ani platiti...in ... (vezi toată discuția)