avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia minim garantata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia minim garantata

Mama mea are 64 de ani e nascuta in 1954 pe 1 August ...are 9 ani vechime in munca lucrati la C.A.P. si nu primeste nici un ajutor...Poate sa beneficieze si ea de pensia minima ...Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:48, 14 Februarie 2018
Potrivit actualei legislatii. nu poate beneficia de indemnizatia minima pentru pensiononari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie minima sociala Gurzun Vasilica Gurzun Vasilica Mama mea e nascuta in 1954 pe 1 August are 65 de ani si nu beneficiaza de nici un ajutor sau pensie.. Are numai 7 ani lucrati la C.A.P si doi ani platiti...in ... (vezi toată discuția)
Pensionare fara stagiu minim de cotizare ani355 ani355 Buna ziua, - nascut pe data de 26.02.1953, - stagiu de cotizare 9 ani, 8 luni, - cand pot sa beneficiez de pensia minima Multumesc pentru detalii! (vezi toată discuția)
Pensie flori_56 flori_56 Buna ziua. Mama mea , nascuta in luna august 1954,a lucrat la c.a.p. timp de 7 ani si a mai lucrat la cooperatie 3 ani(1971-1974).La primarie am gasit anii de ... (vezi toată discuția)