avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

indemnizatia de sot supravietuitor poate fi poprita?mama mea primeste pensia de urmas dupa tata 374 lei si indemnizatia de vaduva de 113 lei intr-un cont bancar.in urma popririi I s-a oprit 1/3 din totalul celor 2 pensii.e corect?cine stabileste cuantumul banca sau casa de pensii?
Cel mai recent răspuns: vyoletta , utilizator 15:14, 28 August 2014
foarte buna ideea cu casa de pensii! in acest caz nu mai e nevoie de contestatie la executare?casa de pensii va calcula conform legii poprirea sau tot executorul stabileste suma?multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine incalca legea? roy1958 roy1958 buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)
Executarea pensiei osipov43 osipov43 Buna ziua, sunt pensionara, varsta peste 70 ani, vaduva, persoana cu dizabilitati, am garantat cu bunurile mele la firma baiatului, firma s-a falimentat, am ... (vezi toată discuția)
Poprire salar LoredanaDamian LoredanaDamian Buna ziua, Am un salariat angajat cu 2 ore, avand salar net de 556 lei. Pe numele lui a venit o poprire pe salar. Pot sa-i popresc 1/3 din venitul lunar la ... (vezi toată discuția)