avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Afaceri homemade- preparare cosmetice 100 % bio
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Afaceri homemade- preparare cosmetice 100 % bio

Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu informatii privind ideea mea de a realiza acasa preparate cosmetice 100% naturale. Sunt farmacist de meserie si imi doresc sa realizez o gama de cosmetice 100% naturale. Am gasit un site de specialitate de unde pot sa imi procur ingredientele 100% bio, cu ecocertificat si factura. Tot ce trebuie sa fac este sa le inglobez in retete , care imi apartin.
Intrebarile mele ar fi :
1. Imi trebuie un laborator specific cu toate avizele sanitare sau imi pot desfasura activitatea acasa ?!
2. Fiecare reteta compusa de mine , trebuie sa aiba aviz de la Minister , sau este suficient faptul ca ingredinetele mele sunt 100% bio si au Ecocertificat?!
3. Sub ce forma legala imi pot desfasura aceasta activitate ( PFA , SRL etc ) ?! Mentionez faptul ca , in momentul de fata figurez in evidentele juridice ca PFI , din 2010.

Alte discuții în legătură

Produse cosmetice handmade alexaonix92 alexaonix92 Buna ziua. As avea si eu o intrebare... pentru a putea vinde produse cosmetice preparate de mine am nevoie de ceva autorizatii? sa zicem ca le vand pe ... (vezi toată discuția)
Comercializarea unui produs cosmetic din ingrediente naturale Specialnov Specialnov Bună ziua! Doresc să comercializez un produs cosmetic realizat din ingrediente naturale 100%. Dețin codurile CAEN necesare, însă nu știu ce pași ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)