avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducator autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Traducator autorizat

Buna ziua, sunt traducator autorizat si nu am avut activitate pana acum. As dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez sa intru in legalitate cu aceasta activitate? Unde trebuie sa merg sa pot plati impozit si tot ce trebuie? Va multumesc si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 16:02, 28 August 2014
Pentru inceput (cu stampila, autorizatia in copie si original, buletinul in copie si original) va inregistrati in registrul traducatorilor la tribunalul din oras dupa care mergeti la Administratia Financiara de care apartineti pentru a completa formularul 070, in vederea obtinerii codului de identificare fiscala si inceperea activitatii.
Pentru a nu repeta multe informatii deja continute in topicul de mai jos, va recomand sa lecturati cele mentionate de colegi si utilizatori si daca aveti intrebari punctuale asupra unui anumit aspect, reveniti aici si vom gasi impreuna raspunsurile.
Stampila: www.avocatnet.ro/content/for...
Incepere activitate:
www.avocatnet.ro/content/for...
De asemenea, prima pagina a topicului de traduceri contine si alte informatii importante pentru inceperea si desfasurarea activitatii de traducator autorizat.
L.C.
Ultima modificare: Joi, 28 August 2014
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator-profesie liberala Cody69 Cody69 Buna ziua. M -ar interesa sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa i urmez pentru a deveni traducator autorizat dupa ce imi obitin autorzatia de la MJ. Este ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal paulapopescu paulapopescu Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva ... (vezi toată discuția)