Prin depunerea unei declaraţii pe propria răspundere de catre cel care solicita inregistrarea firmei, Oficiul registrului comerţului va elibera solicitantului un certificat constatator care atestă înregistrarea declaraţiei pe propria răspundere că îndeplineşte condiţiile de autorizare pentru activitatea sau obiectivul precizat.
Daca aveti saloane de infrumusetare trebuie sa tineti cont de urmatoarele :
- Normele de functionare si igiena pentru saloanele de infrumusetate, coafor, frizerie, manichiura si pedichiura
- trebuie sa se indeplineasca o serie de conditii legale de functionare si norme de igiena strict necesare si in conformitate cu normele europene in domeniul prestarilor de servicii.
Astfel, frizeria va trebui sa posede certificatul de inregistrare si anexa acestuia care trebuie sa cuprinda autorizatia sanitara, avizul pentru prevenirea si stingerea incendiilor, autorizatia de mediu , autorizatia de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca.
Da stiu eu am nevoie de cineva care sa imi scoata autorizatiile de la DSA, demersurile pentru instalarea camerelor video, autorizatiile pentru muzica in locatie de la UPFR si ce mai este de luat de la primaria sectorului 1 negatia probabil.
Autorizatii???
alinavoicu1979
Buna ziua.
M-ar interesa daca o societate (cod caen 9302-coafura si alte activitati de infrumusetare) poate functiona in baza certificatului constatator de la ... (vezi toată discuția)