avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii???

Buna ziua.
M-ar interesa daca o societate (cod caen 9302-coafura si alte activitati de infrumusetare) poate functiona in baza certificatului constatator de la ORC (obtinut prin declaratie pe propria raspundere-pt autorizatie PSI,mediu,muncii,sanitar,sanitar-veterinar) sau este nevoie de autorizatii de la fiecare autoritate in parte si dupa aceea poate incepe activitatea?
Este nevoie si de autorizatie de functionare eliberata de Primarie?

Unde as putea gasi normele de functionare ale unui coafor ?

Este posibil ca dupa aderarea la UE sa fie obligatorie scara exterioara la societatile care functioneaza in apartamente la parter.(am tot auzit zvonuri dar in aceste conditii nu imi pot imagina ce se va intampla cu societatile care functioneaza la etajele superioare...)

Va multumesc
Alina Voicu
Cel mai recent răspuns: anca_diana , utilizator 18:58, 3 Noiembrie 2006
ORDIN nr. 536 din 23 iunie 1997
pentru aprobarea Normelor de igiena si a recomandarilor privind mediul de viata al populatiei care contine "Norme de igiena la unitatile de folosinta publica"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii mioara24 mioara24 cine imi poate spune de ce autorizatii am nevoie ptr deschiderea unui coafor (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)