Buna ziua,
in luna ianuarie in urma unei discutii telefonice cu managerul de zona pe fondul neplatii la timp a salariului mi s-a sugerat sa-mi dau demisia,eu refuzand acest lucru.A doua zi deoarece situatia era destul de incordata am acceptat sa-mi dau demisia spunandu-mi-se ca voi primi salariul si indemnizatia aferenta concediului la timp.In urmatoarele zile m-au anuntat colegele ca administratorul firmei a trimis o notificare cu suma aferenta zilelor de concediu pe care trebuia sa o semnez. La inceputul lunii aprilie am trimis o notificare pentru plata salariului,a zilelor de concediu si pentru remiterea deciziei de incetare a contractului de munca dar nici pana astazi nu am primit nimic. Zilele trecute am facut si sesizare la ITM.Un avocat m-a informat ca pentru actiunea in instanta toate taxele si onorariu m-ar ajunge la 2000 lei.Doresc sa stiu daca se merita sa ajung in instanta,avand in vedere ca suma ce ar trebui s-o primesc este in jur de 2000 lei.
Multumesc.
Litigiile de munca sunt scutite de plata taxelor judiciare ...ceea ce trebuia sa stie domnul avocat :)
In caz de castig, va puteti recupera onorariul achitat avocatului de la fostul angajator solicitand instantei si cheltuieli de judecata.
:sorry:multumesc pentru sfidare!.....daca mergeti pe la ITM si va informati , poate gasiti si raspunsul.Intre timp , nu este frumos sa radeti de o parere.
Conflict de munca
coracfg
Angajatorul a semnat in numele meu CIM ,statele de plata,decizia de incetare a CIM,nu mi-a platit salariul pe 2 luni +10 zile CO.(mentionez ca m-au santajat sa ... (vezi toată discuția)