avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie utilaj din fonduri minimis
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie utilaj din fonduri minimis

Beneficiem de aj. minimis si trebuie sa achizitionam un utilaj cu o valoare mai mare de 30.000 Euro.
Care este procedura legala pt aceasta achizitie?
In sensul OUG 34/2006 nu sunt autoritate contractanta, nu cred ca m-as putea incadra la art. 8 lit. b din OUG 34
"este finantat, in majoritate, de catre o autoritate contractanta, astfel cum este definita la lit. a), sau de catre un alt organism de drept public", pt ca eu desfasor activ. comerciale, utilajul este pt. obtinerea produselor obtinute pt. vanzare.
Nu pot publica un anunt nici ca beneficiar privat, cf Ordinului 1120/2013, pt ca beneficiez de aj. de minimis nu de fonduri europene!
Este ok sa fac achizitie directa, cu 3 oferte, eventual publicarea achizitiei intr-un ziar local sau pe site-ul firmei? AM va rambursa toti banii sau vor da corectii in acest caz?
Cum sa procedam?

Alte discuții în legătură

Selectie ziar pt publicitate? otilia13 otilia13 Buna seara. Societatea noastra desfasoara o activitate de interes local, consiliul local fiind asociat unic. Este necesar ca pentru a incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Cumparare directa pe oug 34/2006-contract cu neplatitori de tva SimanSimona SimanSimona Buna ziua, Am o nelamurire legata de achizitiile directe pe oug 34/2006. Primaria, in cadrul unui proiect posdru, achizitioneaza direct servicii si produse ... (vezi toată discuția)
Ordin 1120/2013 - achizitii publice beneficiari privati - exceptiile oug 34/2006 mihaela_faxmedia mihaela_faxmedia Ordinul 1120/2013 - privind aprobarea Procedurii simplificate aplicate de beneficiarii privati in cadrul proiectelor finantate din instrumente structurale, nu ... (vezi toată discuția)