avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua

ma numesc irina sunt din gorj acu vreo 3 anii am avut alocatie monoparentala deoarece eram un singur parinte care isi creste cei doii copii si primeam 100leii acu un an am aflat ca trebuie sa dau banii inapoi deoare ce aveam un cont la apia unde imi intrau banii pt agricultura dar cand am facut dosar de alocatie nu mi sa spus nimic mentionez ca terenu pentru care primeam banii era al bunicii mele acu trebe sa dau inapoii 19000leii noii eu am doar alocatie si sotu salariu de 850 leii de unde sa dau atatzia banii inapoii va rog ajutatzima va multumesc :(
Cel mai recent răspuns: ContSters329575 , utilizator 11:05, 29 August 2014
Sa intelegem ca dvs erati titulara contului dar ca banii reprezentau venit al bunicii care era inca in viata ?
da terenu era al bunicii mele dar cei de la apia miau zis sa fac cont pe numele meu pt ca bunica e prea batrana,dar acesti banii apia erau pt lucrari agricole nu pt am creste copii.da bunica mea traieste si in prezent
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2014
ContSters329575, utilizator
va trebui sa contestati.
unde??ca deja am dat 600leii anul trecut si deatunci nu am mai avut banii si mi sau pus penalitatzii ar fi trebuit doamna de la primarie sai dea inapoi ca ea a gresit dar tot saracu trebe sa plateasca greselile altora
In 15 zile de la primirea notificarii va trebui sa formulati contestatie la executare la judecatorie si sa aratati ca in mod netemeinic si nelegal vi se solicita restituirea banilor incasati ca si indemnizatie pt ca acei bani din coont nu reprezentau in realitate un venit al dvs ci al bunicii dvs.

Veti face dovada cu inscrsuri de la Apia asupra a ceea ce reprezentau sumele intrate in cont si dovada dreptului de proprietate al bunicii.

Alte discuții în legătură

Beneficiez si eu de amnistia fiscala? ContSters329575 ContSters329575 am primit alocatie monoparentala acu 3 anii dupa doii anii au gasit ca primesc banii de la apia pe suprafata agricola si mau obligat sa dau banii care iam ... (vezi toată discuția)
Plata facturi: depuneri vs chitante tdana24 tdana24 Buna ziua, am nevoie de o lamurire: am luat marfa pe 10 facturi in valoare de X, facturi pe care trebuia sa le achit in 30 zile. O mare parte din bani, cam ... (vezi toată discuția)
Bună seara sunt despărțit de fosta soție de 5 luni când ... Silviusilviu91 Silviusilviu91 Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii . Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)