avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taxa auto 2012
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taxa auto 2012

Buna.eu am castigat un proces in instanta si in recurs pt returnare taxei auto 2012.acum ma aflu in strainatate.care sunt procedurile pt returnarea banilor
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 08:47, 10 Septembrie 2014
depuneti cerere de restituire a banilor, model pe ANAF, impreuna cu sentintele legalizate, cu copii buletin si carte de identitate auto. Daca doriti, in cerere mentionati ca doriti plata sumei de bani intr-un cont si dati contul . actele se pot trimite si prin posta cu confirmare de primire.
Legalizați hotărârea instanței si Adresati-va unui executor.
va sfatuiesc sa nu apelati la executare silita prin executor judecatoresc. Doar o sa cheltuiti bani cu executarea silita, deoarece statul nu poate fi executat silit pentru aceste sume de bani. Zic asta, deoarece Ordonanta care a reglementat ca banii se restituie in transe egale in 5 ani prevede si ca orice executare silita se suspenda de drept in aceasta perioada. Deci ANAF-ul va face contestatie la executare si va obtine suspendarea procedurii de executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea sumelor poprite, taxei de timbru si cautiunii; va rog, un sfat! ctm ctm Am castigat - la instanta de fond - un proces civil de contestatie la executare silita. Instanta a hotarat: - anularea actelor de executare ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Petri14 Petri14 Buna Ziua! Am depus dosarul la Finate publice timisoara ptr recuperarea taxei(tin sa mentionez ca am castigat procesul cu statul) iar cei de acolo mi-au dat ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto de la anaf in baza unei sentinte irevocabile cocos1 cocos1 Buna ziua, Am castigat in instanta impotriva celor de la ANAF si Curtea de Apel a dispus printr-o Hotarare definitiva si irevocabila restituirea sumei ... (vezi toată discuția)