avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot retrage bani din contul firmei mele
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot retrage bani din contul firmei mele

De la inceput as dori sa multumesc pentru interesul acordat intrebarii. Am un SRL neplatitor de TVA, platesc trimestrial 3% din venit. Firma nu are angajati, asociati fiind eu si sotul meu, La ultimul bilant al firmai, contabila mi-a spus ca am avea un sold in valoare de o anumita suma si asta fiindca am scos bani din contul firmei.
As dori sa intreb cum pot sa scot bani din contul firmei pentru cheltuieli care nu au legatura cu firma? Cheltuielile cu firma sunt destul de limitate, nu pot folosi banii de acolo doar pentru maculatura, pixuri, imprimante, etc.
Exista vreo posibilitate sa retrag bani din cont pentru alte activitati, personale, de exemplu, fara sa existe probleme?

Inca o data multumiri pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 15:23, 29 August 2014
Pai ar mai fi si cheltuielile cu deplasarea (combustibil), chirie, utilitatile sau ridicarea dividentelor, platile catre furnizori etc.
Daca nu va este prea complicat se poate stabili o remunerare a administratorului in baza unui contract....?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot retrage bani din contul firmei mele MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, De la inceput as dori sa multumesc pentru interesul acordat intrebarii. Am un SRL neplatitor de TVA, platesc trimestrial 3% din venit. Firma nu ... (vezi toată discuția)
Detalii srl nou neplatitor de tva cu impozit pe profit c_polochan c_polochan Buna ziua Am deschis de curand un SRL neplatitor de TVA cu impozit pe profit avand ca obiect de activitate Prestari servicii (la clienti din alte tari) si ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit dividende oroszstefanpfa oroszstefanpfa Buna seara, Pentru ca nu am primit raspuns la intrebarea pusa, repet. Cum se calculeaza impozitul pe dividende la o microintreprindere care plateste 3% pe ... (vezi toată discuția)