avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitare termica

Am intocmit toata documentatia si avem toate aprobarile si anunturile pentru acoperis cu tigla si reabilitare termica.
Din pacate am fost tepuiti la prima parte a constructie, acoperisul, pe care l-am realizat pana la urma, dar nu mai avem destui bani pentru reabilitare termica.
Ce se intampla cu documentele:certificat de urbanism, anunt de constructie, planuri, aprobari, etc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:16, 30 August 2014
Conditionat de interesul dv de continuare executie reabilitare termica,puteti solicita autoritatii locale prelungirea autorizatiei
Va rog sa reveniti la primul post deschis pe acest subiect si continuati acolo dialogul.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica gepop gepop primaria a cerut prin 2009 dosare pt reabilitare termica. de atunci, au mai cerut ceva documentatie tehnica prin 2013, dar nimic concret. noi suntem interesati ... (vezi toată discuția)
Documentatie constructie george_x george_x Buna, Sper ca postez acest subiect in categoria potrivita. Daca nu, sa-mi fie cu iertare de la moderatori. Am cumparat o casa care nu stiu de cine a fost ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizari pentru intretinere restanta as proprietari mirceapapi mirceapapi se poate scade a din penalizari sume platite pentru intretinerecu chitanta (vezi toată discuția)