In urma cu aproximativ un an, fix 12 luni implinindu-se in noiembrie anul acesta, in absenta ambelor parti, in sedinta de apel s-a suspendat judecata cauzei.
In acest dosar eu fiind intimatul, normal ca nu am dorit repunerea pe rol a cauzei, nefiind eu cea nemultumita de sentinta data de instanta de fond, cea care am declarat apelul.
Fiind vorba despre un proces pentru stabilirea filiatiei, aceasta dovedindu-se in instanta de fond, vreau sa stiu ce se intampla in noiembrie anul acesta si ce trebuie sa mai fac eu pentru ca sentinta din instanta de fond sa ramana definitiva si irevocabila. Implicit pentru schimbarea certificatului de nastere al minorului.
Multumesc anticipat tuturor celor ce vor avea bunavointa sa imi rapsunda.
Dupa trecerea celor 12luni veti primi citate pentru a se constata perimarea cererii. Abia dupa ce se va constata perimarea apelului, va ramane definiiva sentinta de la fond si o veti putea legaliza.
Inteleg ca, in urma constatarii perimarii apelului, urmeaza sa vina o alta citatie de instiintare vis a vis de sentinta din fond in sensul ca aceasta ramane definitiva si irevocabila. Am inteles bine? Si apoi urmeaza sa merg personal la Primarie cu sentinta definitiva pt a cere modificarea certificatului de nastere al minorului? Multumesc.
Repunere pe rol
mariazet45
buna ziua ,in anul 2010 luna noiembrie ziua 9 a fost suspendata o cauza dintr un proces de stabilire paternitate declinare ,am primit hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)