avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dovada proprietate casa-contract de comodat SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dovada proprietate casa-contract de comodat SRL-D

Buna ziua

Doresc sa infiintez un SRL Debutant iar ca sediu social am ales sa inchei un contract de comodat cu un unchi. Din ce am inteles, contractul de comodat trebuie inregistrat la AFP si trebuie prezentat impreuna cu dovata de proprietate. Ce act face dovada dreptului de proprietate asupra casei avand in vedere ca unchiul si-a cumparat teren si a construit casa pe acest teren?
Cel mai recent răspuns: ioana_popescu1990 , utilizator 11:14, 31 August 2014
Dovada titlului de proprietate asupra casei se face cu actul de vanzare-cumparare teren, autorizatie de construire, procesul-verbal de receptie finala, schita cadastrala si incheierea de intabulare de la OCPI.
Va multumesc pentru raspuns. Prin urmare, toate aceste documente trebuie prezentate la AFP impreuna cu contractul de comodat pentru obtinerea adeverintei si a certificatului pentru spatiul cu destinatie de sediu social?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate Bora Irina Bora Irina cum pot obtine act de proprietate pentru o casa pe care am construit-o pe un teren pe care l-am cumparat? (vezi toată discuția)
Dovada sediu social Marcel Mihalache Marcel Mihalache Am inteles ca dupa ultimele modificari la legea 31, contractul de comodat nu mai este acceptat la ORC ca dovada spatiu, ci numai contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl-d AnitaFulop AnitaFulop As fi interesata sa imi deschid un SRL-D cu sediul social pe un teren. Este posibil asa ceva, sau trebuie sa existe si o cladire pe terenul respectiv? Daca ... (vezi toată discuția)