avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate

cum pot obtine act de proprietate pentru o casa pe care am construit-o pe un teren pe care l-am cumparat?
Cel mai recent răspuns: Bora Irina , utilizator 17:23, 25 Decembrie 2011
depinde cand ati contruit-o si daca ati incalcat vreo lege...daca trebuia sa aveti autorizatie de constructie va fi mai complicat si costisitor.
Buna ziua. Autorizatia de construire este din anul 1998.
Autorizatia de construire este actul de proprietate al casei, impreuna cu incheierea de intabulare si documentatia cadastrala.
Actul de proprietate care sa ateste dreptul dvs de construire ... sunt doua : Aut. Construire si Pv receptie finala de la Primarie.
Pentru a face "Operatiunile de Publicitate imobiliara" popular cadastru si intabularea la care va obliga... spre binele dvs statu' - trebuie mai intai sa aveti acte pe teren si acestea sa fie inscrise in cartea funciara. Gasiti la OCPI (oficiul de cadastru) din jud dvs o lista cu Autorizati cadastru - si chiar un birou de relatii cu publicul.
Mulumesc pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa+teren ellastef ellastef terenul; are cadastru si intabulare,iar casa o am trecuta doar pe rol in registrul agricol pe care platesc impozite.ilam in posesie de 6ani prin contract de ... (vezi toată discuția)
Act proprietate casa tinaa tinaa buna ziua. va rog sa imi spuneti daca pot obtine accesiune imobiliara in instanta in cazul in care am construit o casa pe terenul meu cu materialele mele ... (vezi toată discuția)