avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act proprietate casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act proprietate casa

buna ziua.
va rog sa imi spuneti daca pot obtine accesiune imobiliara in instanta in cazul in care am construit o casa pe terenul meu cu materialele mele .
sau exista o alta solutie sa obtin act de proprietate sa pot face partaj sa o vand?

multumesc anticipat pt raspunsuri
petrina
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
tinaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 14:16, 7 Iunie 2013
accesiune nu ai cum. banuiesc ca problema ta e ca nu ai autorizatie de constructie. exista la un momendat o prevedere legala care permitea intrarea in legalitate a constructiilor edificate fara autorizatie.

cel mai simplu cred ca r fi sa te duci la primarie sa incerci sa scoti autorizatie, sa intabulezi cladirea in cf SI DEVII PROPRIETAR.
multumesc f. mult . din pacate la primarie nu imi da aut .ca am doar 138 mp teren din 150mp cat e permis pt a construi.va rog daca e o alta solutie ce se poate intampla in aces caz . situatia e mai dificila . eu am facut procura fostului sot (cand eram casatorita)pt a scoate toate autorizatiile , din acest motiv am facut casa ca poate rezolva el cu aut. fostul sot s-a dus la notar si a dat decl ca a construit casa " impreuna cu sotia mea in 2005" eu construind in 2009 casatoria fiind in 2007 . exista o modalitate sa vand casa sa il despagubesc pe fostul sot ? doar asa pot scapa de el.

multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de superficie tinaa tinaa buna ziua. va rog sa imi spuneti daca se poate obtine un drept de superficie asupra unui bun , o casa construita in 2009. situatia este urmatoarea: am o cerere ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate Bora Irina Bora Irina cum pot obtine act de proprietate pentru o casa pe care am construit-o pe un teren pe care l-am cumparat? (vezi toată discuția)
Va salut! ma confrunt cu următoarea situație. de curând am ... Emrah2196 Emrah2196 Va salut! Ma confund cu următoarea Situație. De curând am moștenit un teren intravilan cu o construcție. Doresc sa ii fac intabularea, însă problema e ... (vezi toată discuția)