avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va salut! Ma confrunt cu următoarea Situație. De ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va salut! Ma confrunt cu următoarea Situație. De curând am ...

Va salut! Ma confund cu următoarea Situație. De curând am moștenit un teren intravilan cu o construcție. Doresc sa ii fac intabularea, însă problema e ca o partea a clădirii a fost construita fără autorizație(1963) de construcție si doar o extindere are autorizație(1995). Mi s-a spus de la Primărie ca trebuie sa am certificat de edificare. Casa este cu pereții crăpați, aproape demolabila. Acest certificat de edificare nu cred ca poate fii obținut pentru ca structura casei este foarte proasta. Eu doresc sa vreau sa intabulez și sa vând. Ce soluții exista?Va mulțumesc frumos.!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2021
Emrah2196, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:52, 31 Martie 2021
Trebuie analizat ce documente aveți pentru a se găsi cea mai buna soluție.puteti Sa vindeți și asa cum este ...dar numai pe ce aveți acte..s-ar putea sa se poată și cu casa găsi o solutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru o casa construita intre anii 1991-1995 mideea mideea Buna ziua! As vrea sa intreb daca mai pot obtine autorizatie de constructie pentru o casa construita intre anii 1991-1995? Mentionez ca aceasta casa a fost ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veche Kovacs K. Kovacs K. Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru intabularea unei casute(in stare degradata dar reparabila) construita candva an anii 1930-1940 de ... (vezi toată discuția)
Costructie ilegala irma2010 irma2010 In anul 1995 matusa mea a facut un act de intretinere unei persoane,act ce a fost anulat in instanta deoarece si-au batut joc de ea,internand-o chiar la ... (vezi toată discuția)