avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CAEN 561 P.F.A
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CAEN 561 P.F.A

Buna ziua,

Pentru caen 561 (fast Food) i-mi trebuie o pregatire profesionala in domeniu sau e de ajuns liceul pentru P.F.A? Detin un S.R.L dar P.F.A-ul e mai avantajos pot ridica banii cand doresc.
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 07:45, 3 Septembrie 2014
Cred ca va trebuie calificare de bucatar... Cel mai bine este sa intrebati la Oficiul pentru Registrul Comertului din judetul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce forma juridica imi trebuie? AndreiGL AndreiGL Buna, doresc sa încerc comerțul fast food la festivaluri sau ocazii speciale cu rulota sau stand , întrebarea este , pot comercializa mancare (plăcinte, ... (vezi toată discuția)
Srl sau i.i. in cazul incare doresc sa desfasor mai multe activitati cu diferite coduri caen Conrad Conrad Buna ziua, am tot analizat diferentele dintre cele doua forma de organizare srl si i.i insa nici acum nu imi este foarte clara situatia asa ca am sa o expun ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)