avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA foarte mare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA foarte mare

buna ziua .baiatul nu mai poate plati RCA-ul masinii deoarece este tanar ( 21ani ) si are un RCA de 1400 lei pe an . INTREBARE : daca face V-C pe numele sotului (50ani) va plati mai putin aceasta asigurare ? si inca o intrebare : daca face V-C vom platii taxa aceea de 3-4 sute de euro la cumpararea masinii pt inscriere pe numele sotului ? nu stiu daca ma intelegeti dar astept raspuns . multumesc .
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:14, 1 Septembrie 2014
1.La vanzarea catre tatal sau se va plati taxa de poluare (timbru de mediu), taxa aceea de 3/400 de euro (bine-ar fi sa fie doar atat).
2.Sotul d-voastra va plati o polita rca mult mai mica decat fiul d-voastra. Pt. un logan 1,4 euro 3 poate cobori de la 1000 de lei la 300 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca coproprietar klose klose Bună ziua. Mă aflu în situația de a fi moștenitorul unui autoturism de la fratele meu. Eu dețin 50 % din autoturism, iar părinții mei ... (vezi toată discuția)
Rca pe alt nume Vlad-P Vlad-P Buna seara, aceasta problema este una destul de comuna in randul tinerilor si as vrea sa gasesc o rezolvare cat de cat convenabila. Este vorba despre polita ... (vezi toată discuția)
Transcriere masina andreyskysky andreyskysky buna ziua . Am 24 de ani si doresc transcrierea masinii dupa numele meu pe numele tatalui pt ca RCA este f mare.INTREBARI- 1 daca tatal nu are carnet pot ... (vezi toată discuția)