avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu ipoteca

Buna ziua,
Am un credit garantat cu ipoteca imobiliara pe un teren proprietate. La ultima evaluare anuala a acestuia, valoarea admisa in garantie s-a subapreciat pana la 80% din valoarea initiala. De ce asa mult ? Pentru ca , pe langa pretul de piata diminuat fata de perioada accesarii creditului ( undeva la 30%), banca a intervenit a majorat si deprecierea valorii in garantie fata de valoarea de piata la terenurile extravilane la 70%.
Intrebare : avand in vedere aceasta depreciere , banca poate veni acum cu o solicitare de a mai aduce si alte bunuri in garantie ? Sau poate supune creditul la rambursare ? Daca da si eu nu doresc ( in cazul in care am) sa suplimentez garantia, se poate lega banca de alte bunuri personale? Mentionez ca nu am inregistrat restante.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Stefan021 , utilizator 23:08, 3 Septembrie 2014
Daca nu ati avut restante, nu este in interesul bancii sa mai cere alte garantie. Stati linistiti! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil eka20 eka20 Buna seara! Adresez o intrebare celor specializati in problemele cu bancile din Romania... Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca in urma cu 2 ... (vezi toată discuția)
Executare silitã fãrã ipotecã bosquet bosquet Am contractat un credit în valută în vederea unei refinanţări a 2 credite în lei. Nu am depus ca garanţie locuinţa (ipotecă). Este posibil ca în ... (vezi toată discuția)
Dator dupa executarea silita? bge bge Buna ziua.As dori sa va intreb daca, in cazul unui credit ipotecar contractat acum trei ani in valoare de 54.000 CHF ,am ajuns in imposibilitatea de a mai ... (vezi toată discuția)