avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestare evaluare imobil - executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestare evaluare imobil - executare silita

Buna ziua!
Am un credit ipotecar si sunt in executare silita.Cu toate ca am permis accesul evaluatorului pentru a face evaluarea imobilului,acesta a evaluat imobilul la o valoare sub valoarea de piata,adica 47000Euro,chiar daca aceeasi banca a evaluat imobilul,la acordarea creditului, la 100000Euro.In bloc s-a vandut un apartament asemanator dar fara imbunatatiri cu 58000EuroCe pot face?Am posibilitatea sa contest aceasta evaluare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: florynh , utilizator 10:50, 3 Septembrie 2014
bineinteles
In termen legal puteti formula obiectiuni la raportul de evaluare
Care este termenul legal si unde pot face obectiunile?
Multumesc!
obiectiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit YKARD YKARD n anul 2006 am contractat cu o banca un credit de nevoi personale in valoare de 22.500 EUR garantat cu ipoteca pe un apartament,iar in anul 2007 am mai ... (vezi toată discuția)
Caz executare silita - valoare imobil CosminOM CosminOM Buna ziua, Am o intrebare legata de situatie in care ma aflu in prezent. Am avut un credit ipotecar, nu am putut sa il mai platesc (a venit criza, mi-am ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament partaj arondoru arondoru Intr-un proces de partaj deschis de mine, instanta a hotarat evaluarea apartamentului cu 4 camere, 3 balcoane si multiple inbunatatiri, ce face parte din masa ... (vezi toată discuția)