avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie ingrijire copil

buna ziua,
ma numesc anisoara bican, am nascut in data de 6 iulie 2014 doua fetite. As vrea sa stiu daca exista posibilitatea sa primesc indemnizatie pentru o fetita, iar tatal fetitelor pentru cealalta fetita. Menzionez ca eu si tatal fetelor nu suntem casatoriti.
Va multumesc frumos si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:32, 1 Septembrie 2014
1. Nu se poate benficia de doua indemnizatii pentru concediu crestere copil (CCC), cate una pentru fiecare dintre gemeni, una primta de mama si una primita de tata.

2. Pe perioada de CCC se primeste o singura indemnizatie la care se adauga inca 600 lei pentru fiecare copil in plus dintr-o sarcina multipla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie gemeni federico federico Buna ziua.Va rog frumos sa-mi spuneti care este indemnizatia pe care ar trebui sa o primesc pentru gemeni, nascuti in iunie 2011? Am primit pentru o fetita ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni vanda_rosu vanda_rosu Buna seara! In luna februarie voi deveni mamica a doi gemeni si am o vechime in munca de 16 ani. Rugamintea mea este sa-mi spuneti, daca se poate, ce prevede ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei pentru gemeni elabina elabina Va rog sa imi spuneti si mie cat va fi indemnizatia ptr cresterea a 2 gemeni? (vezi toată discuția)