avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar inchis !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar inchis !

Dupa cum am mai spus ... Mi s-a spart contul de facebook ... daosarul a ajuns la parchet .. unde azi primi vestea ... ca dosarul s-a inchis in lipsa de probe ... Eu le-am adus martori , mesaje care ii incriminau pe suspect .. Ip-urile alora care au intrat pe fb meu .... Au inchis dosarul fara sa ma anunte .. AM sunat azi asa , sa vad ce imi zice si am avut surpriza sa aflu ca dosarul e inchis ... Ce pot face ? M-am gandit sa fac copie dupa dosar si sa trimit la DNA .... suspectez ca e ceva murdar la ijloc .. mai ales ca tatal unuia dintre suspeci lucreza in cadrul armatei si tatal altui suspect este viceprimar ... si am inteles ca exista o relatie de prieteni intre ei si prim procuror ... Ce ziceti , daca depun dosarul la DNA Bucuresti .. credeti ca cazul se va rezolva ? Si trebuie sa depun contestatie la decizia prim procurorului ? Si sefului de post ce ii pot face .. mia folosit un limbaj de strada cand am vorbit cu dumnealui ... cuvinte jignitoaresi vulgare .... ce pot face si in privinta aceasta ?
Daca doriti va rog sa ma ajutati ! Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:52, 2 Septembrie 2014
1. daca exista suspiciuni de fapte de coruptie sau asimilate acestora, puteti depune plangere la dna (vedeti competenta dna si diicot) .
2. pentru cazul dvs trebuie sa faceti plangere , la procurorul ierarhic superior, impotriva solutiei de netrimitere. plangerea se face in 20 de zile, termen ce curge de la comunicarea solutiei. Daca nu vi s-a comunicat solutia, cereti la parchet copie de pe solutie, apoi faceti plangere. Plangerea trebuie solutionata in 20 de zile de catre procurorul superior, solutia fiindu-va comunicata . Daca ramane nesolutionata , dupa exprirarea termenului de 20 de zile, faceti plangere la judecatorul de camera preliminara. Daca mentine solutia de netrimetere in judecata, aveti dreptul ca in 20 de zile de la comunicarea solutiei sa faceti plamgere la judecatorul de camera preliminara. Daca este redeschis procesul, puteti face cerere la procurorul general al parchetului general, trimiterea cauzei la un alt parchet (art 326 cod de procedura penala).
3. pentru celelalte acuzatii nu uitati ca trebuie sa fie dovedite. Daca aveti dovezi , se poate formula plangeri .
Va multumesc frumos !
Sa va explic mai amanuntit ! MI-au spart contul de facebook 4 indivizi ! Au modificat date din el , au sters mesaje , notificari , mi-au deteriorat contul de facebook , mi-au restrictionataccesul la cont , fara ca eu sa le dau voie ... au vazut mesaje private , intre mine si mai multe persoane ... au vorbit de pe contul meu de facebook cu mai multi prieteni de pe fb , pe care i-au injurat si jignit .... Una dintre aceste persoane m-a batut pe holurile liceului deoarece a crezut ca eu am injurato ... plus ca a injurat peste 100 de perieteni de pe facebook ... Eu dupa ce am constatat ca mi s-a spart facebook-ul mi-am facut unul nou .. si dupa cel spart pe facebook cel nou am primit cuvinte jignitoare la adresa mea si a familiei mele si cuvinte care ma discriminau si pe mine si pe familie ! Procurorul prima data l-a incadrat la frauda infoirmatica dar eu am depus cerere ca cazul nu e de frauda informatica si ca se incadreaza la " violarea secretului corespondentei '' , " discriminare " si " acces ilegal la un sistem informatic in scopul obtinerii de date informatice prin incalcarea masurilor de securitate "
Vi se pare normal ca sa nu pateasca nimic ?
Va multumesc frumos
:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament)
Aveti aici raspunsul primit in topicul dublat.
Multumesc pentru intelegere.
AvTudor_com a scris:

Solicitati sa va comunice ce acte au facut in acel dosar. Daca au obtinut date cu privire la terminalele de pe care s-au conectat la FB-ul dvs...si unde au solicitat acele informatii.
Angajati un avocat care sa stie ce sa le ceara.

Andrei1998 a scris:

Nu au obtinut nicio data ! Garantez eu ! Eu le-am adus si martor , si IP-urile calculatooarelor de unde s-au conectat indivizii pe facebook-ul meu ! Din cate am inteles , trebuia sa se scoata mandat de verificare a IP-urilor celor pe care ii suspectez ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionarea nedreapta ! ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am depus plangere la politie precum ca primeam apeluri cu ascuns in care eram amenintat sa imi retrag plangerea de la Judecatorie ca daca nu ma ... (vezi toată discuția)
Ordonantele procurorilor ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! In urma cu 7 lui mi s-a spart contul de facebook . cei care mi l-au spart mi-au restrictionat accesul la cont pentru 3 zile , mi-au vazut mesaje ... (vezi toată discuția)
Tergiversare rezolvare plangere penala ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! In urma cu exact 6 luni am depus o plangere pentru frauda informatica la postul de politie ! Dupa o luna de zile , seful de post a transferat ... (vezi toată discuția)