Buna ziua ! Am depus plangere la politie precum ca primeam apeluri cu ascuns in care eram amenintat sa imi retrag plangerea de la Judecatorie ca daca nu ma omoare , si eram jignit si injurat . Azi , dupa 40 de zile , am primit raspunsul ... Persoanele reclamate au recunsocut ca m-au amenintat si ca m-au injurat si jignit , dar au zis ca si eu le-am dresat amenintari si injuri ( eu nu le-am zis decat ca stiu cine sunt si ca ii duc la politie ) . Si au fost sanctionati verbal . Din cate am citit eu in noul COd PEnal , ar fi hartuire . Este fapta penala ? Pot depune plangere penala pentru declaratii mincinoase , mai ales ca fratele meu era langa mine cand m-au amenintat si a auzit ca nu i-am amenintat sau jignit ?! Pot depune undeva contestatie , sa inlocuiasca advertismentul verbal cu amenda ? Sau sa trimita cauza catre Parchet , eu cred ca e fapta penala .
Va multumesc frumos !
Puteti face plingere in 20 de zile impotriva solutiei primite, aratind motivele pentru care o considerati netemeinica si nelegala. Plingerea dvs este o cauza penala. Fratele dvs nu poate fi audiat ca martor in astfel de cauze.
Si cum pot demonstra eu ca eu nu am amenintat si nu am adresat injurii ? Pot domnii de la politie sa faca rost de convorbiorea de atunci ? La ce se incadreaza fapta in C.p ? Si unde pot depune contestatie ?
sarut mana ! Va multumesc ca mi-ati rapuns !
Depuneti plingerea la Parchetul de pe linga Judecatoria de care apartineti. Atentie sa fiti in termen. Este greu sa dovediti, dar este reanalizat dosarul. Depuneti dovada ca exista un dosar pe rolul unei instante, despre care aminteati. Nu stiu ce obiect are, dar poate ajuta.
Pai pentru facebook spart . Incadrat la frauda informatica si procurorul a dat clasare . Acum , am venit cu dovezi noi si din cate am vb cu avocatu e accesul ilegal la un sistem informatic , alterarea integritatii datelor informatice , discriminare , violarea secretului corespondentei .
Si ei m-au amenintat imediat dupa ce au primit citatii la judecatorie .... Procurorul de caz nu vrea sa trimita la judecatorie tot materialul din dosar , si tot amana judecarea ... Procurorul , cums e zis popular " e mana in mana cu ei " . Ce trebuie sa fac ?
Pot depune plangere direct la Bucuresti si sa cer ca cercetarile sa fie efectuate de ei ( cei de la bucuresti ) si sa fie solutionata plangerea tot in Bucuresti , eu fiind din Olt ... ?