avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Taxe notariale in caz de partaj voluntar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Taxe notariale in caz de partaj voluntar

Buna seara,

In situatia unui partaj voluntarj, atunci cand se aduc in discutie atat bunuri imobile commune cat si datorii comune (reprezentand credite bancare aferente bunurilor), pe ce valori se calculeaa taxe notariale? Doar pe valorile pozitive, sau si pe datorii?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:00, 2 Septembrie 2014
Mai bine intrebati la notar.. nu cred totusi ca ca va ia taxa la valoarea de impartit, cum ar face instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune de partaj a_adrianos a_adrianos Am divortzat acum trei luni de sotzie pe cale amiabila, iar acum s-au ivit divergentze cu privire la datoriile la banci pe care le avem, felul in care sa le ... (vezi toată discuția)
Partaj prin notar sau tribunal? cum e mai ieftin? elenusht elenusht Buna ziua, As vrea sa-mi acordati un sfat. Sotul meu a decis ca e mai bine sa ne despartim drumurile si trebuie sa ne divortam. Nu avem copii, insa avem ... (vezi toată discuția)
Divort , partaj, taxa de timbru aferenta , termenul legal de intabulare a imobilului provenit din partaj ? ziarediverse ziarediverse Pt. divort sau partaj , se plateste taxa de timbru si daca da ,cum se calculeaza sau cum se stabileste aceasta, in ce procent din ce ( patrimoniu ) ? ... (vezi toată discuția)