Buna ziua,
Urmeaza sa divortez de sotul meu amiabil la notariat. As vrea sa stiu in ce consta ancheta sociala care se va face (avem 2 copii minori de 5 si 8 ani). Eu urmeaza sa ma mut cu chirie, insa vreau sa si mergem la notariat cat mai repede. Intrebarile mele ar fi:
1. putem declara ca domiciliul copiilor sa fie in continuare in apartamentul soacrei mele unde am locuit toti pana in mom. divortului, pana imi gasesc eu un apartament
2. trebuie sa-mi gasesc intai apartament si pe urma sa demaratm actiunea de divort astfel incat cei de la protectia copilului sa aiba unde venipt ancheta?
3. trebuie sa am contract de chirie obligatoriu (stiti cum se inchiriaza...pentru evitarea impozitelor)
Multumesc
Nu va faceti griji, mi se pare o simpla formalitate, concluzia lor trebuie sa fie ca minorilor le e bine cu dvs.
Nu va obliga nimeni sa va mutati inaintea divortului si sa aveti contract.
Daca cei la la Directie doresc , pot sa va viziteze si dupa ce va mutati sa vada in ce conditii veti locui.
in cazul in care se razgandeste sotul ....c-ar vrea copiiii..se poate tine cont ca domiciliul acestora este, pana imi gasesc eu alceva, in acelasi loc ca pana acum......poate conta in cazul unui proces?
Probe
spg77
In caz de divort, ce probe este indicat si pot solicita? Precizez ca este un copil minor la mijloc, este vorba de culpa sotului si sunt si bunuri care vor face ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala
monica0
buna ziua!
as dori o informatie in legatura cu desfasurarea anchetei sociale in caz de divort dar in italia.
mentionez ca am introdus actiunea de divort , ... (vezi toată discuția)