avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Informatii vanzare in targuri, piete, festivaluri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Informatii vanzare in targuri, piete, festivaluri

vreau sa particip la un targ, sa vand suc de rosii si condimente facute in gospodarie.
de ce anume am nevoie? certificat de producator care sa ateste ca le produc in gospodarie?
pentru comercializare am nevoie de o forma juridica neaparat?
nu pot sa vand pe persoana fizica pe baza certificatului de producator?
targul se desfasoara in alt judet fata de cel unde am gospodaria.
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2014
blueme, utilizator
Cel mai recent răspuns: Denisa Galtescu , Consultant proprietate industriala 15:38, 4 Septembrie 2014
Puteti comercializa aproduse agroalimentare pe baza certificatului de producator de catre titularul certificatului de producator sau de persoanele mentionate in certificat (membrii din gospodaria titularului);
Il puteti folosi numai pentru comercializarea produselor mentionate in continutul acestuia si numai in conditiile care este vizat, nu are viza expirata si nu este suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire certificat producator agricol??!! popescu leontina popescu leontina va rog sa-mi spuneti daca pe certificatul de producator sant trecuti parintii mei cu domiciliul in olt iar eu am domiciliul in medias,am dreptul de a vinde ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinere certificat producator pesti Elena Chiriac Elena Chiriac buna ziua! va rog sa ma ajutati! am deschis o afacere pet-shop, specializarea acvaristica, am inceput ca hobby, deci in mare parte, materia prima o am, pesti, ... (vezi toată discuția)
Pot vinde legume- fructe fara atestat de producator ? claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa stiu cum pot face fapte de comert cu legume-fructe pe care le achizitionez de la producatori? Am nevoie de firma si casa de marcat, pot vinde in ... (vezi toată discuția)