avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale desfiintare si dizolvare SNC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

desfiintare si dizolvare SNC

Buna ziua,
Va rog sa ma sprijiniti in conceperea unei hotarari,in vederea dizolvarii prin lichidare a unui SNC. motivul este incapacitatea de desfasurare a activitatii,in raport cu situatia economica actuala. Daca aveti posibilitate va rog sa-mi transmite-ti un model de hotarare si de act aditional de dizolvare,care trebuie sa le prezint notarului.
Va multumesc si va doresc mult succes in activitate !!! Cu respect,Elena Iacob
Cel mai recent răspuns: iacobelena , utilizator 09:47, 3 Septembrie 2014
De ce vreti sa mergeti cu ele la notar? Apropo, hotararea de dizolvare este suficienta, nu aveti nevoie de act aditional...

Dati-mi o adresa de mail la care sa va transmit un model!

Toate cele bune!
De la Registrul comertului mi-a cerut act aditional autentic de dizolvare a SNC si nu stiu cum sa-l formulez. Adresa mea este office.cons@yahoo.com. Multumesc ! O zi minunata !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare si radiere snc campary campary Salut! Parintii mei detin impreuna o societate in nume colectiv care a functionat din 1994 si pana acum. Ambi sunt actionari si detin fiecare cate 50% din ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social cu aport in natura manoiuadrian manoiuadrian Buna ziua, Am si eu o intrebare. Doresc sa aduc ca aport la capitalul social al firmei un teren. Terenul imi apartine mie, si sunt si actionar majoritar. Ceea ... (vezi toată discuția)
Infintare sedii secundare lovejusttobeloved lovejusttobeloved Buna ziua, Reprezint un S.R.L cu un singur asociat unic/ administrator care are o retea de magazine in dezvoltare. Urmeaza sa deschidem noi magazine si de ... (vezi toată discuția)