avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Anularea C.I.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Anularea C.I.

Sunt din Republica Moldova dar locuiesc in Romania. Pentru a depune actele de intrare la o universitate din Romania, am nevoie sa depun dosaru ca cetatean moldovean,insa nu pot deoarece detin C.I.. Pentru asta trebuie sa anulez cartea de identitate . Cum sa fac acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 10:51, 3 Septembrie 2014
Va adresati ambasadei dvs. de la Bucuresti. Nefiind cetatean roman autoritatile romane nu ba pot ajuta in acest demers.
Despre ce carte de identitate vorbiti, romaneasca?
Daca da, nu o puteti ''anula'' decat restabilindu-va domiciliul in Rep. Moldova.
Daca aveti dubla cetatenie nu va obliga nimeni sa renuntati la cetatenia romana pentru a putea beneficia de locurile alocate cetatenilor moldoveni. Probabil nu ati inteles bine, mai faceti o intrebare la secretariatul universitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin de identitate - domiciliul cetateanului moldovean eugenyus86 eugenyus86 am redobandit cetatenia romana anul acesta,,,sunt din rep.Moldova si am domiciliul acolo,,am venit la Bucuresti sami fac Buletin de identitate,,si ca sal pot ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)
Mutatie a unei persoane straine spauny spauny Buna ziua, As dori sa fac mutatia unei persoane din Republica Moldova, dar care este cetatean roman, pe domiciliul meu. Ce presupune acest lucru? Ce ... (vezi toată discuția)