avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariu mediu pe unitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariu mediu pe unitate

Buna ziua as dori sa stiu daca angajatorul mai este obligat conform CCM sa acorde un salariu la nastere,deoarece eu am intrebat si mi s a spus ca noi functionam dupa regulament intern?,VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 4 Septembrie 2014
In prezent nu mai exista CCM valabil la nivel national.
Trebuie verificat daca in unitatea dvs. exista CCM la nivel de unitate sau la nivel de sectro de activitate (turism, invatamant, medical, transporturi etc.).
Daca nu exista CCM, atunci depindeti de Reg, Intern, cum vi s-a zis.
In unitate nu exista,cum pot verfica la nivel de sector{ramura}?Mentionez ca lucrez in alimentatie publica-restaurante.Va multumesc.
In prezent, nu exista incheiat ccm la nivel de sector de activitate alimentatie publica .
Multumesc !
Dar sotu poate solicita,el lucreaza pe TRANSPORT LOGISTICA?

Alte discuții în legătură

Ccm ramura transport ,ccm ramura constructii ludeea ludeea Buna ziua , Stiti cumva daca s-au mai incheiat acte aditionale prin care sa se prelungeasca aplicabilitatea CCM ramura de transporturi si CCM ramura ... (vezi toată discuția)
Ccm nivel ramura gentilom gentilom La o firma care are ca obiect de activitate transportul pe apa(maritim si fluvial) dar care intre timp a vandut navele maritime si a ramas doar cu cele ... (vezi toată discuția)
Salarizare RACF RACF trebuie sa angajez pe cine in functia de mecanic sef pe u vapor pestaurant si nu stiu ce salariu nsa-i pun pe contract .va rog ajutati-ma (vezi toată discuția)