avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... confirmare de primire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

confirmare de primire

Buna ziua!
Am si eu o intrebare (din partea angajatorului): daca trimit o comunicare unui angajat aflat in concediu medical cu scrisoare cu confirmare de primire, dar nu primesc confirmarea (tind sa cred ca refuza sa o ia), eu pot considera totusi ca mi-am facut treaba si l-am anuntat??
Mentionez ca scrisoarea nu are legatura cu vreo concediere, ceva...
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 10:05, 20 Mai 2009
aveti macar un borderou postal , chitanta (pe care sa figureze numele destinatarului) sau orice alt document care sa ateste ca ati expediat plicul??
atat timp cat salariatul nu a primit plicul, el nu are de unde sa stie de instiintarea dvs (indiferent ce contine)
in plus, daca refuza primirea trebuie sa primiti plicul inapoi (desi uneori dureaza si 2 saptamani)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita larisa2685 larisa2685 Buna ziua, am si eu o nelamurire.tatal are program de vizita o data pe saptamana la domiciliul mamei,adica al meu.eu am domiciliul in strainatate si resedinta ... (vezi toată discuția)
Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Plic expediat catre primarie... mady_nyck mady_nyck Daca destinatarul unui plic care contine documente de la instanta,executori etc. refuza primirea sau nu este acasa,postasul trebuie sa trimita respectivul plic ... (vezi toată discuția)