avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare asistent medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare asistent medical

Un asistent medical principal incadrat cu contract de munca pe perioada deteminata in cadrul Sectiei Medicina Interna sustine si promoveaza examen organizat pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant in cadrul Compartimentului Neonatologie. Managerul unitatii, desi asistentul medical ocupase postul din Comp. Neonatologie, a precizat ca isi va desfasura activitatea tot la Sectia Medicina Interna, datorita unei lipse acute de personal in aceasta sectie.Respectivul asistent medical, desi stia ca va participa la concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant, dupa ce a fost declarat ocupant al postului solicita ca in situatia in cadre isi va desfasura activitatea tot in cadrul Sectiei Medicina Interna si nu in Compartimentul Neonatologie, sa ii fie pastrate drepturile salariale (pentru asistent medical principal) de care a beneficiat inainte de ocuparea acestui post. Cum este corect sa fie incadrat si retribuit, ca asistent medical debutant sau ca asistent medical principal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 2 Septembrie 2014
Pentru vechea functie i s-a incetat raportul de munca?
Da. Asistentul medical a depus o cerere prin care solicita incetarea contractului de munca pe perioada determinata avand in vedere ocuparea unui alt post pe perioada nedeterminata.
In acest caz, nu are alta optiune decat sa accepte conditiile postului ocupat prin concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs angajare spital nicomaria nicomaria Buna ziua ! As avea o intrebare va rog! Lucrez ca asistenta medicala principala la un spital judetean!Singura metoda sa schimb sectia in care lucrez e sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare Palelisabeta Palelisabeta Buna ziua.Va rog frumos sa dati un sfat in urmatoarea problema>Sunt incadrat ca statistician medical la un spital,nu sunt asistenta , cu un salariu net de 800 ... (vezi toată discuția)
Asistent medical generalist debutant. Ancaflory Ancaflory Buna ziua.Am sustinut un concurs pt ocuparea unui post de asistent medical generalist debutant .in cadrul concursului a fost proba scrisa,practica si ... (vezi toată discuția)