Buna ziua
Am depasit o coloana care era in mers la semafor , deci era verde cand am iesit din coloana , nu am stat pe sina de tramvai si apoi sa tasnesc repede in fata
deci am depasit cand a fost verde , intre timp unii faceau stanga , dar mai era loc pe sina de tramvai de o masina ( am depasit statia de tramvai , nu am schimbat banda direct in intersectie ) , in fata parea ca cel din dreapta ma lasa sa trec si atunci am accelerat , dar el a intrat in mine fix cand am trecut de el si mi-a acrosat spatele
am citi codul si zice ca
100 13 3 a
a)depasirea coloanelor de vehicule oprite la culoarea rosie a semaforului sau la trecerile la nivel cu calea ferata;
cu asta cred ca am scapat deci , dar cu
108 1 b
5. nerespectarea semnificatiei indicatorului „ocolire”, instalat pe refugiul statiilor de tramvai;
e mai greu , inteleg ca imi da 2-3 puncte pentru semnul de ocolire de la statie pe care nu l-am observat , acum ramane o singura intrebare
eu neluand in seama semnul de ocolire de pe statia de tramvai , in momentul cand sunt pe sina mai am sau nu prioritate ? ( am cautat in cod si nu scrie ca nu ai voie sa mergi pe sinele de tramvai ) cine stie ca nu ai voie pe sine va rog sa dati citate din cod asa cum am dat eu