avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde ne adresam pentru modificari a inregistrarilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde ne adresam pentru modificari a inregistrarilor gresite in Revisal ?

Buna ziua!
In urma solicitarii unei adeverinte de la ITM , am constatat ca la unul din angajatorii mei figurez cu o inregistrare " Reincadrat conform hotararii judecatoresti" .
Respectiva inregistrare dateaza din 2011 inainte de modificarea softului Revisal.
Eu nu am dat in judecata pentru a obtine o hotarare judecatoreasca de reincadrare respectivul angajator. Unde ma pot adresa pentru corectia acestui istoric care sigur poate influenta viitorii angajatori in a decide daca ma cheama la interviu sau nu ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:16, 2 Septembrie 2014
Numai angajatorii pot face corectii/modificari in REVISAL.

Daca este vorba despre versiunea veche a REVISAL-ului , atunci in aceasta versiune nu se mai pot face corectii/modificari.
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspuns !
Dintr-o eroare de inregistrare , am capatat eticheta de "procesoman" . Chiar nu mai este nici o cale de a indrepta lucrurile?
Nu mai este posibila modificarea in vechiul program REVISAL. Acesta nu mai este functionabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal mihaela_1968 mihaela_1968 Am o rugaminte: daca cineva se confrunta cu o problema similara la Revisal si ma poate ajuta. Dupa ce completez perioada de suspendare ale CIM pentru salariat, ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 anny2007us anny2007us Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil. Pentru a o putea prelua din Revisalul anterior i-am redeschis contractul. Odata introdusa in ... (vezi toată discuția)