avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Am o rugaminte: daca cineva se confrunta cu o problema similara la Revisal si ma poate ajuta. Dupa ce completez perioada de suspendare ale CIM pentru salariat, la raport per salariat informatiile sunt corecte, dar la istoric contract, desi nu exista rubrica de completat la "data de la care produce efecte", apare o data care nu are legatura cu data completarii (care apare corect).
Va rog, cine lucreaza efectiv cu Revisalul sa verifice pt. o persoana care a avut CIM suspendat. Precizez ca la corectii sau modificari, unde exista rubrica pt. "data de la care produce efecte" e totul OK. Precizez ca am mai consultat colegi din tara si la unii sunt probleme, la altii e bine. Ce poate fi? O fi vreo eroare de la instalare? (P.S. De la ITM tot incercau sa ma convinga ca data de la care produce efecte se introduce din tastatura, total neadevarat in cazul suspendarilor) Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:02, 16 Iulie 2013
Ce data va apare in plus?
Data de la care produce efecte. De ex. operez suspendarea pe perioada 01.07 - 20.07, pe data de 01.07.2013, data operarii apare corect, dar la data de la care produce efecte apare 03.08.2011.
Cred ca este data cand s-a operat modificarea din vechea versiune in noua versiune.
Da, asa cred si eu. Pot sa am probleme, tinand cont ca data operarii e corecta?
Va multumesc!
Nu aveti de ce sa aveti probleme , important ca transmiterea REVISAL-ului sa se faca corect si in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua Am o salariata al carei CIM a fost susppendat in per. 2010 - 2012 pt CIC pana la doi ani ; daca intru pe contract, intervalul suspendarii este ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim /perioada determinata patrician patrician Buna ziua, Am un CIM / perioada determinata 04.01.2016 - 04.07.2016.Vreau sa mai prelungesc cu inca 6 luni..04.07.2016 - 31.12.2016. Cum operez in Revisal ... (vezi toată discuția)