avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire CIM /perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire CIM /perioada determinata

Buna ziua,
Am un CIM / perioada determinata 04.01.2016 - 04.07.2016.Vreau sa mai prelungesc cu inca 6 luni..04.07.2016 - 31.12.2016. Cum operez in Revisal prelungirea prin act aditional?? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: patrician , utilizator 20:51, 1 Iulie 2016
Modificati data expirarii CIM.
Multumesc !
Domnule Valeriu...multumesc de .....modificare data expirare CIM.....DAR....vreau la alte detalii, sau in alta parte sa adaug....modificare contract 14/29.12.2015..prin Act aditional nr.....Unde sa scriu de.... act aditional ....sau nu trebuie. Ca nu prea am unde in alta parte.Multumesc anticipat!
Nu se scrie asa ceva in program, in mod obligatoriu ... Daca doriti puteti mentiona la "Alte detalii" ...

Orice inspector ITM care vine in control poate verifica ca este vorba despre o prelungire a duratei c.i.m., chiar daca nu faceti o astfel de precizare.
Multumesc frumos.....am incercat la Alte Detalii....dar persoana respectiva avand 4 copii...sot...inca...s-a umplut chenarul cu familia....si nu ma mai lasa sa mai scriu si de Act aditional. O zi buna!!

Alte discuții în legătură

Inregistrare prelungire contract munca andreeazanfir andreeazanfir daca azi expira contractul si doresc sa il prelungesc pe 6 luni , in revisal scriu durata incepere contract 22.05.2013 sau 23.05.2013? iar la data incheierii ... (vezi toată discuția)
Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Revisal mihaela_1968 mihaela_1968 Am o rugaminte: daca cineva se confrunta cu o problema similara la Revisal si ma poate ajuta. Dupa ce completez perioada de suspendare ale CIM pentru salariat, ... (vezi toată discuția)