avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS la venitul din arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS la venitul din arenda

Sunt o persoana fizica neautorizata care am luat in arenda 6ha teren agricol .Nu stiu ce obligatii am fata de finante referitor la arenda ?.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:03, 6 Septembrie 2014
Puteti sa va documentati citind materialul de la adresa [ link extern ]
Dati-ne mai multe amanunte: cum ati luat in arenda, ce fel de contracte ati incheiat cu proprietarii terenurilor etc.

Sper sa nu fiu neinformat, dar cred ca intai trebuia sa va autorizati si apoi sa luati in arenda terenurile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Septembrie 2014
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate construi pe un teren luat in arenda? hingheru hingheru Daca iau in arenda un teren intravilan pe o perioada de 10 ani, pot construi pe el? (vezi toată discuția)
Teren in arenda cu probleme Viorel80Viorel Viorel80Viorel Parinti mei au in proprietate un hectar de pamant pe care l-au dat unei intreprinderi individuale (o asa-zisa \\\\\\\\" asociatie sateasca\\\\\\\\") ca sa il ... (vezi toată discuția)
Monografie/documente societate cu activitate agricultura freenicos freenicos Va rog daca ma puteti ajuta cu o monografie specifica activitatilor agricole.Nu inregistrarile contabile ma omoara (ca sunt logice)cat documentele ... (vezi toată discuția)