avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru

doresc sa deschid un punct de lucru si as dori sa stiu ce documente sunt necesare si daca obiectul de activitate este inchirieri unelte, scule si echipamente constructii mai trebuie sa obtin avizele de la pompieri, mediu, sanitar-veterinar
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 08:29, 3 Septembrie 2014
Hotararea asociatilor prin care infiinteaza punctul de lucru, dovada detinerii spatiului, copii de pe actele de identitate ale partilor din contract si cam atat.
Nu sunt necesare avize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, exista urmatoarea idee: crearea unui spatiu in care ... domutapaul domutapaul Buna ziua, exista urmatoarea idee: Crearea unui spatiu in care oamenii pot veni sa efectueze lucrari de reparatie la autovehiculele proprii, fie ca sunt de ... (vezi toată discuția)
Aviz pompieri alinuya alinuya Buna ziua, pentru o societate comerciala care a inchiriat un spatiu / cu aviz pentru toata cladirea de la pompieri, este necesar un alt aviz psi, avand in ... (vezi toată discuția)
Cmvi cu autorizatie de functionare? ancabrana1984 ancabrana1984 Buna ziua, de curand mi-am inregistrat un cabinet medical veterinar individual, doresc sa aflu daca este necesar autorizatie de functionare vizata de ... (vezi toată discuția)