Buna ziua ! Am si eu o intrebare . Legea in Romania nu e pentyru toti la fel ? CUm vine asta , um hacker ia spart email-ul sefului SRI si a fos inchis 4 ani si la mine , mi-au spart si email si facebook si dosarul si inculpatii nu patesc nimic ?
Constituția tarii prevede clar la art.16 principiul egalitatatii în drepturi, si anume: (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.
....
Principiul egalităţii părţilor în faţa justiţiei, este o regula care consacră egalitatea părţilor în raporturile procesuale cu instanţa şi recunoaşterea aceloraşi drepturi procesuale şi impunerea aceloraşi îndatoriri, corespunzătoare calităţii lor din proces.
Dumneavoastra cum vi se pare ? Un hacker ii sparge email-ul sefuluyi SRI si este condamnat pentru 4 ani si 4 indivizi imi sparg contul de faebook si elmail-ul si nu patesc nimic ?
AM dovezi ! Martori + inscrisuri + Ip-urile de pe care s-au conectat pe facebook-ul meu ! Nu cred ca e corptie , cred ca e abuz in serviciu ! Procurorul face abuz in serviciu !