avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Coruptia din Romania !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Coruptia din Romania !

Buna ziua ! Am si eu o intrebare . Legea in Romania nu e pentyru toti la fel ? CUm vine asta , um hacker ia spart email-ul sefului SRI si a fos inchis 4 ani si la mine , mi-au spart si email si facebook si dosarul si inculpatii nu patesc nimic ?
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 20:30, 3 Septembrie 2014
Constituția tarii prevede clar la art.16 principiul egalitatatii în drepturi, si anume:
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.

(2) Nimeni nu este mai presus de lege.
....

Principiul egalităţii părţilor în faţa justiţiei, este o regula care consacră egalitatea părţilor în raporturile procesuale cu instanţa şi recunoaşterea aceloraşi drepturi procesuale şi impunerea aceloraşi îndatoriri, corespunzătoare calităţii lor din proces.
Dumneavoastra cum vi se pare ? Un hacker ii sparge email-ul sefuluyi SRI si este condamnat pentru 4 ani si 4 indivizi imi sparg contul de faebook si elmail-ul si nu patesc nimic ?
Daca nu exista probe ca ei au comis faptele sunt nevinovati potrivit legii.
Nu e vorba de coruptie in acest caz.
AM dovezi ! Martori + inscrisuri + Ip-urile de pe care s-au conectat pe facebook-ul meu ! Nu cred ca e corptie , cred ca e abuz in serviciu ! Procurorul face abuz in serviciu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)
Scuzele juridice. categoric categoric Poti sa scapa in Romania cu scuze juridice gen: -nu am violat-o, am facut sex din initiativa ei si am batut-o dupa pentru ca mi-a zis ca il are pe ... (vezi toată discuția)
Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)