avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Atribuire contract furnizare combustibil
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Atribuire contract furnizare combustibil

Doresc sa atribui un contract de furnizare combustibil, in documentatia de atribuire dintr-o eroare a fost specificat ca pretul unitar este ferm , in loc de pretul contractului este ferm in functie de suma alocata.Deci valoarea contractului nu se ajusteaza , pretul unitar poate fi ajustat in functie de cotatii,curs euro, accize sau alte taxe.
Se poate atribui acest contract ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 14:02, 16 Septembrie 2014
din pacate la achizitia de combustibil, banuiesc ca in cursul unui an la pompa nu se prea poate achizitiona la pret ferm. Daca doriti sa luati toata cantitatea o data, asta s-ar putea. Eu am achizitionat combustibilul doar prin pret ajustabil, in functie de pretul la pompa in ziua alimentarii. Am vazut ca aceasta este si modalitatea prin care ANRMAP-ul achizitioneaza combustibilul asa ca nu au ce sa faca. Daca mai puteti, puteti publica ori o erata ori o modificare/clarificare la documentatie in care sa specificati aceste aspecte. Eu cred ca nu vor veni ofertanti la licitatie daca se achizitioneaza la pret ferm, pe toata durata contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorarea pretului unitar al unui acord-cadru Rayd Rayd Buna ziua, Care pot fi motivatiile pentru modificarea, in scadere, in favoarea autoritatii contractante, a pretului unitar al unui acord cadru, prin act ... (vezi toată discuția)
Reactualizare contract de achizitie publica cercelaru_silvia cercelaru_silvia S-a incheiat un contract de achizitie publica multianual in anul 2008 in urma unei licitatii. Acest contract are o durata de 12 luni. Ulterior s-au incheiat ... (vezi toată discuția)
Nu am precizat modul concret de ajustare a pretului andianamo andianamo In cadrul unei proceduri( atribuita nr. 153743/13.06.2012.) de cerere de oferta - acord cadru de furnizare legume-fructe, operatorul economic care a ... (vezi toată discuția)