avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Informatii firma din 2000 nu am avut rulaj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Informatii firma din 2000 nu am avut rulaj

Buna ziua,
Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri si anume: care sunt pasii ce trebuiesc urmati in astfel de situatie: am un prieten de familie de nationalitate turca in anul 2000, datorita umnor probleme de sanatate ale unui membru din familie a hotarat sa se intoarca in Turcia iar firma a ramas deschisa.
Acum doreste sa revina in Romania si doreste sa stie ce si unde sa mearga pentru a vedea daca firma respectiva inregistreaza datorii, cum o poate prelua ... ce ar fi indicat sa faca.

Va multumesc mult.
Stefi
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:23, 3 Septembrie 2014
Incercati aici:
[ link extern ] /
Si aici:
[ link extern ]
Mai sunt si alte site-uri (dati cautare lista firme)unde puteti afla date, gratuit sau/si contra-cost. La Fisc-ul local, puteti afla si datele financiare curente, in baza CUI.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
nucu$, utilizator
Va multumesc frumos pentru ajutor.
Daca scrie FIRMA ESTE RADIATA! ce ar trebuii sa faca? inregistreaza datorii la stat, trebuie sa se adreseze la Registrul Comertului, va rog daca stiti?
Doreste sa vina in Romania si nu doreste sa aiba probleme.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
stefi76, utilizator
Verificati ce s-a intamplat si pe portal.just.ro
La ORC gasiti un birou de consultatii gratuite in legatura cu situatia firmei si procedurile de urmat.
Puteti obtine informatii si aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student, infiintare firma srl-d 24502695 24502695 Sunt student, la sfarsitul anului 2, si as vrea sa infiintez o firma SRL/SRL-D. Mentionez ca la inceput voi lucra singur(nu voi avea angajati). As vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl cu doi asociati fervus fervus Buna ziua! Sunt unul dintre asociatii unui SRL - cu doi asociati. Firma nu a mai avut nici un fel de activitate de aproximativ 3 ani, fara sa fi fost facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am intrebare va rog am dubla cetatenie turca si romana ... Buna ziua am o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns am dubla cetatenie turca si romana dar actele romanesti au expirat cu pasaport turcesc ... (vezi toată discuția)