avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autoturism mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autoturism mostenit

buna ziua, in urma decesului tatalui meu am facut succesiunea si am devenit unic mostenitor al unui autoturism pe care anul viitor vreau sa-l schimb prin programul rabla.l-am declarat la primarie unde mi-a fost inregistrat certificatul de mostenitor. ce documente sunt obligata sa mai intocmesc la politie?mai trebuie platita taxa de inmatriculare?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 14:36, 9 Septembrie 2014
daca un autoturism este dobandit prin mostenire, la inmatricularea lui pe numele mostenitorului nu trebuie platita taxa de timbru de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cerere de restituire taxa auto elina20099 elina20099 Buna ziua. Conform certificat de mostenitor , am mostenit un autoturism ,in urma decesului tatalui meu. Am gasit cerere model, catre Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
Despre mostenire auto gelec gelec Sunt mostenitoare auto si vreau sa stiu cum se poate trece autoturismul pe numele meu.Trebuie facuta inmatriculare la fel ca la orice inmatriculare,adica sa ... (vezi toată discuția)
Oug 9/2013 - timbrul de mediu pentru autovehicule calinescudan calinescudan Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu aproximativ 3 ani si jumatate. In afara de locuinta (apartament) aflata in proprietatea sa, se afla si un autoturism ... (vezi toată discuția)