avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obstructionarea accesului unei parti din proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obstructionarea accesului unei parti din proprietate

Am un teren al carui proprietar sunt cu acte legale. Am pe teren un om care s-a pus cu stupii fara acordul meu pe 200 mp din terenul meu , inainte de a-l ingradi. L-am dat in judecata si am castigat pe revendicare imobiliara , dar acesta a desfacut gardul sau si a mutat stupii de pe terenul meu , iar pe doi metri latime si 100 metri lungime ( dea lungul terenului meu )nu a eliberat motivand ca acolo el sta pe calea de acces si nu pe terenul meu. Deci o parte de 100 metri imi obstructioneaza accesul la drum, ( sta in fata terenului meu pe drum).Ce pot sa-i mai fac legal sa nu-l mai am in fata mea , el neavand nici un act legal de ocupare a partii din drumul de acces.

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate ContSters278009 ContSters278009 Am cumparat o parcela de teren extravilan , l-am intabulat , am toate actele legale, si l-am ingradit. Langa suprafata de teren (partea) aflata de-a lungul ... (vezi toată discuția)
Deschidere teren cerul cerul Vreau sa cumpar un teren. De la strada principala, asfaltata, se ajunge la teren pe un drum de acces pe care actualul proprietar il va face prin curtea lui cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma unui partaj, mie si matusii mele ni s-a atribuit ... Pamela88 Pamela88 Buna ziua in urma unui partaj, mie si matusii mele ni sa atribuit doua loturi de casa iar drumul de acces catre ele este de 5 metrii latime SI 36 lungime eu am ... (vezi toată discuția)