avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT DE PROPRIETATE

Am cumparat o parcela de teren extravilan , l-am intabulat , am toate actele legale, si l-am ingradit.
Langa suprafata de teren (partea) aflata de-a lungul drumului de acces, si drum mai sunt 2 metri pe toata lungimea terenului meu , care este al primariei. Tot timpul a fost drum. La masuratori intre mine si drum au mai ramas acesti metri . Daca primaria il vinde cuiva , mie imi obstructioneaza accesul la drum . Poate face asta , sau legal pot sa il cumpar eu ca si proprietar din fata acestei fasii ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 18:44, 14 Septembrie 2014
N-o sa il vanda nimanui. In mod normal este pastrat pentru reteaua de utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli harta primarie ContSters278009 ContSters278009 Am , cumparat un teren de faneata, de la un proprietar, am verificat actele, harta, la registrul agricol al primariei si pe harta si faptic locul pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Obstructionarea accesului unei parti din proprietate ContSters278009 ContSters278009 Am un teren al carui proprietar sunt cu acte legale. Am pe teren un om care s-a pus cu stupii fara acordul meu pe 200 mp din terenul meu , inainte de a-l ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren/parcelare/drum de acces klaudiu.nagy klaudiu.nagy Buna ziua. Am cateva nelamuriri referitoare la modul in care as putea vinde o parcela dintr-un teren. La adresa: ... (vezi toată discuția)